In the end, it's not going to matter how many breaths you took. But how many moments took your breath away.

Hej sötisar! Kom precis hem från träningen, det gick väl bra men det har hänt lite saker så är på deppmode just nu, börjar halv elva imorgon så ska sova riktigt länge och sen ska jag inte fixa mig så mycket imorgon eftersom att jag ändå bara är i skolan i en timma. Sen är jag väl med någon/några sen plugga och träning. Ska sätta på en film nu, så puss!


Lika..?


Måndag

Hej alla! Drar till träningen nu, idag slutade jag tolv så gick hem med klara och vi gjorde inte så mycket men var i alla fall sjukt mysigt! Har varit allmänt död idag, trött från helgen och så. Har bara en lektion imorgon så det är skönt, mindre skönt med alla prov och så men aja. Puss nu!


Me, myself and I.

Jag idag, outfit och facelook.


Bäst!

Vann 14 klassen också hihi, glad tjej!


Pingis!

Ska spela flickor 14 nu, nu kör vi!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3047654/images/2012/pic_185594377.jpg" class="image">


Snabbt inlägg

Sitter på resturang nu och väntar på mat som aldrig kommer.. Sjukt hungrig! Vann förresten hela flickor 15, så jävla glad! (skulle publicerats igår)


Pingistävling!

Hej alla! Det ska bli bättre uppdatering nu, sitter i hallen med de andra och lyssnar på musik. Har spelat tre matcher än så länge och det gick väl sådär.. Men ska satsat på nästa! Gick och åt lunch för ett tag sen, tog kycklingsallad och kaffe, haha beroende .. Gick upp jätte tidigt idag, sminkade mig och sen gick Vera och jag ner till frukosten, åt och sen gick vi till hallen. Det är helt sjukt vad kallt det är, 13 minus och snö.. Sen har vi kört lite matcher och så, har ungefär tre eller mer matcher kvar idag och då ska det gå bra! Puss så länge!


Från att hata till att älska, från att älska till att hata.

Dålig bloggning, men har inte varit på något blogghumör.. Det har hänt väldigt sorgliga saker till några jag känner och vill bara säga att jag är verkligen jätte ledsen för er! <3 Hoppas på att blogglusten kommer snart igen, men ska sätta på en film nu, kommentera så blir det roligare att blogga ;)


Bilder!

Bilder från idag!


Skola

Gjorde precis proven jag skulle göra, gick sådär men nu måste jag sitta i skolan i en timma.. Men klara kommer snart så ska gå och möte henne, bloggar senare idag! Puss


Svar på tal.

Emelie om Älskar er!:
love u2! men första bilden hahahahahahahhahahh vad ful.

Svar: Den är jättesöt på dig ju Emelie!


Mira om A man doesn´t love a million girls, a man loves one girl in million ways .:
Nu är jag duktig och kommenterar!
Vart skitglad att se dig idaaaag. Älskar dig Malinpalin, okej nu kommer jag helt random här men jag vill att du ska veta deeet. Såå..jag älskar dig & tack för att du finns bestaa du !
Puuuss

Svar: Älskar dig med Mira, tack för att du fiinns! puss på rumpan







Ny blogg?

Hej, försöker komma på något bra bloggnamn till en ny blogg, vad tycker ni? Fast vet inte om jag ska göra det kanske. Kom i alla fall precis hem och sitter och lyssnar på musik, ska plugga det sista för provet kanske, eller så gör jag något annat, sen har jag träning. Slutade tolv idag, gick hem till Elsa med hon och Klara kollade på Gossip Girl och Jersey shore, hade det mysigt! Sen skulle Elsa till Brommaplan  och Klara hade träning så behövde gå hem. Puss!


Tips på hårserum!

Sitter på lektion fortfarande, men slutar om en halvtimme, skönt! Har gjort klart allt om talet tror jag så har inget att göra.. Så lyssnar på musik och så. Kan ge er ett litet tips, hårserum som är jättebra, Håret blir lent och jättefint och inte alls dyrt!


Måndag

Sitter på lektion nu och försöker skriva mitt tal om Isbjörnar som jag senare måste läsa upp för hela klassen, kul. Fast tänker bara skriva något och inte bry mig något om vad folk tycker om det. Sen slutar jag tolv idag, yes! Älskar måndagar, ska vara med klara och kanske Elsa och någon mer, trevligt! Puss!


-

Klara är fett cool som hjälper mig, heeido.


This life didn´t come with instructions, So I´m trying to do my best.

Jag är så jävla glad just nu, har tränat i två timmar ungefär samma som igår, sen har jag pluggat så att jag tror att jag kan allt till proven, jag tror aldrig det har hänt faktist. Så det kommer gå sjukt bra och jag behöver inte plugga något imorgon. Sitter i alla fall på mitt rum nu med datorn och lyssnar på musik, skönt att ta det lungt efter att ha gjort massa tråkiga saker idag, fast träna är faktist inte tråkigt, jag älskar att man kan sitta framför teven eller smsa eller något sånt medans man träningscyklar annars hade jag aldrig klarat att göra det mer än en halvtimme och nu kan jag klara två timmar så det är skönt. Satt och kollade på family guy medans jag körde haha. Tråkig information, men nu ska jag sluta och ta en lång dusch och sen sätta på en film, Puss!


The Only Exception

Hej söta!
Som jag sa förut har jag inte gjort så mycket idag förutom att plugga, fixa lite och så där. Har fixat naglarna, sjukt bra blev det! Sen har jag fixat mina ögonbyrn som förut inte någon form alls, men inte nu längre haha. Har haft en nolifer dag.. men ibland är det jävligt skönt! Imorn är det skola igen.. Har i alla fall ingen klädångest som jag alltid hade förut för att jag köpt massa nya kläder, det känns nästan som jag aldrig kommer kunna använda alla kläder jag har.. Lite onödig information jag vet, men bättre att skriva det än inget. Ska träna nu, heeido.
Bjuder på bilden!

Godmorgon!

Vaknade precis, ska snart börja plugga så att jag har det gjort och så jag hinner göra något annat sen. Sen måste jag träna och fixa lite saker, det här kommer bli världens sämsta dag men aja. Har inte så mycket att skriva, men uppdaterar mer senare.  Puss!

Jag saknar färgen på mitt hår!




I´m nothing without you.

Maybe I was stupid for telling you goodbye Maybe I was wrong for trying to pick a fight I know that I've got issues But you're pretty messed up too Either way I found out I'm nothing without you.


Grattis Klara!

Grattis Klara!
Hoppas du har en bra födelsedag, jag älskar dig!


Maybe you should eat your makeup so you can be pretty on the inside to, bitch.

Hej söta!
 Tränade precis i lite mer än två timmar. Först på träningcyklen i 80 minuter och sen styrka och annat i
en timme. Ska ta en lång dusch, ta ansiktsmask och så. Stannar hemma ikväll ska äta och plugga lite eftersom att jag missat flera prov när jag var borta. Sen ska jag sätta på en film och så. Det är väl min kväll. Puss!


Awkward

Sitter och kollar på awkward med Claudia och Nora just nu. Elsa gick precis hon skulle städa hela sitt hus haha.. Vaknade för en timme sen typ och sen låg vi kvar i sängen och tog massa fula bilder. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, får se. Puss


O.C

Hej söta! Ligger i sängen med de andra nu, kollar på O.C! Har inget att skriva just nu men lägger upp lite bilder bara, puss!


Mean girls

Sitter och kollar på Mean girls hos Claudia med hon, Elsa, Nora, Ella och Myra. Sover här inatt och så får jag se vad jag gör imorgon! Puss


-

Förlåt för dålig uppdatering igår eller ingen alls, men ni får kommentera mer inget roligt att blogga annars! Är i alla fall hos Elsa nu med hon, Claudia och nora.Bloggar mer sen. Puss!


A man doesn´t love a million girls, a man loves one girl in million ways .

Kom precis hem, gick ut och träffade Arvid och Elsa. Vi gick typ runt lite i brommakyrka och pratade och så. Ska tvätta bort smink nu och fixa lite inför imorgon. Puss

image description


Älskar er!

Älskar er tjejer, så fina!



Att vara stark är inte att aldrig falla utan att resa sig upp efter varje fall.

Hej söta!
 Har inte bloggat idag eftersom att skolan börjat.. Vaknade sex idag gick upp duschade och fixade mig och så. Sen åkte jag till skolan och hade massa tråkiga lektioner och fick reda på att jag ska göra båda proven jag missat på tisdag klockan åtta, när vi egentligen börjar halv elva, fan! Åkte i alla fall hem med Claudia och sen gick jag till mig och sitter just nu och lyssnar på musik och ska snart plugga, tråkigt. Bloggar snart igen puss!




Godnatt!

Godnatt, ska sova om en stund så jag orkar upp imorgon usch.


Stan!

Dålig uppdatering idag, men kan berätta lite om dagen. Vaknade jättetidigt men låg i sängen till halv tolv med Claudia, myra, Nora och Elsa. Sen sa klara och Arvid att vi skulle mötas halv ett så behövde fixa mig, städa och allt på sjukt kort tid.. Klara kom till mig och vi åkte till stan mötte upp Arvid där. Hämtade biljetterna och sen gick vi i massa affärer och så. Halv tre började filmen så då gick vi dit och kollade på sherlock Holmes tror jag den hette. Den var bra! Efter bion gick vi till tunnelbanan åkte till Islandstorget, tog bussen och jag åkte sen till mig. Nu har jag målat naglarna och pluggat lite. Ska snart fixa lite mer inför imorgon och plugga lite mer. Puss


Just nu!

 

 

 


Godmorgon!

Vaknade precis, alla ligger i sängen och skrattar åt dåliga skämt, men ska försöka gå upp snart och äta frukost innan myra får ett utbrott.. Sen ska jag kanske gå på bio med klara och Arvid eller så stannar jag hemma och pluggar det sista inför imorgon, sista dagen på lovet idag ju fast alla andra har redan börjat haha. Ville bara säga att myra är sämst, puss!


Haha!

Haha älskar de här!

 

 


På smällen

Hej alla! Ligger i sängen med Myra, Nora, Claudia och Elsa och kollar på "På smällen" haha älskar den! Myra och Nora kom typ halv nio och sen gick vi till Ica och köpte popcorn och kakor. Efter det gick vi hem till mig och satte på filmen, Claudia och Elsa kom för ett tag sen, nu ska vi kolla klart på filmen sen får vi se vad vi gör, puss!


Länkbyte

Kör på länkbyte med sötnosarna Emelie & Tilde, bra och läsvärd blogg! tryck här för att komma till den! 


-

You see you cant just play with peoples feelings
Tell them you love them but don’t mean it .You could neva feel I how I felt that day
Until it happens baby you don’t know pain.



Bilder

Det kommer mer snart!










Inte seriösa!







Tips!

Tänkte tipsa om världens bästa shampoo och balsam, har använt dom i lite mer än en månad nu och älskar dom redan. Håret blir sjukt fint och lent! Jag använder för färgat hår eftersom att jag har färgat det, men det finns såklart annat också.


Dagen!

Hej söta!
De andra har gått nu, Myra och Nora skulle på träning och Elsa skulle åka iväg och se på bio, men eftersom att jag inte har några pengar så får väl jag sitta hemma och plugga till de TVÅ proven jag har första dagen i skolan.. yes, love my life! De andra kommer senare när träningen har slutat och när de kommit från bion, då tror jag alla ska sova hos mig eller så sover vi hos någon annan. Sista kvällen man kan sova över nu på jullovet, sen är det skola. Fast kom på nu att vi endå bara har två dagar i skolan och sen helg så det blir ju faktist okej. Vi ska typ se på någon film och bara ta det lungt ikväll och lägga oss ganska tidigt eftersom att vi inte får vända på dygnet. Men det blir väl bra endå. I förra inlägget såg ni dagens outfit, fast kan lägga upp den igen. Puss !

image description
image description
Love you guuys.


Myra är bäst.

Sitter på mitt rum just nu med Nora, myra och Elsa, har mysigt och sitter och pratar massa. Tror att Claudia ska komma snart, sen har jag träning och sen ska jag sova över med några. Vi börjar på onsdag så det är skönt! Bloggar mer sen! Puss

 

 


-

Besök www.blondeblog.blogg.se ! Jättebra blogg med världens bästa tjej, älskar dig klara!


@sängen

Vaknade precis, ligger fortfarande i sängen och ska försöka ta mig upp, ska först träna, duscha, fixa mig och sen träffa Claudia, myra, Moamärta och Elsa tror jag. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men kanske skulle åka in till stan eller nåt. Såg världens hemskaste film igår btw, usch den handlade om krig och alla snygga killar dog som alltid, dom var skitsnygga verkligen! Det var en ful kille som förstörde allt, haha satt och grät och allt. Ska upp nu, bjuder på lite bilder. Puss !

 


Dagens outfit!


Hatar skolan


Har precis pluggat, somnade medans pappa hjälpte mig haha. Jag hatar att det första jag ska göra är ett prov och sen ska vi ha klart ett tal på fredag som inte ens jag visste om.. åh hatar skolan just nu, fast den inte ens har börjat.. Fml. Nej men nu ska jag vara positiv och tänkta att det kommer gå bra, orkar inte gå och oroa mig hela tiden. Tråkigt inlägg, jag vet.

Tänk när man var liten och slapp tänka på sånt här.


Mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig.

Hej alla!
Dålig uppdatering idag, men försökte blogga men som vanligt funkar inte blogg.se appen.. Berättar lite om min dag, först vaknade jag, Claudia och Emelie typ halv elva. Vi gick upp åt frukost och så, sen var mina föräldrar ganska sura för att vi hållt dom vakna till halv fem.. Skynda i alla fall oss till tunnelbanan, mötte upp Myra och jag, hon och Claudia fortsatte mot stan medans Emelie skulle hem. Åkte till tc och dom köpte lite saker och jag bara föjde med, har glömt bort min kod till kortet så kan inte köpa något, ibland är jag riktigt lyckad.. Halv fem tror jag att vi åkte hem och gick till Myra och kollade på The Tourist, vet inte hur det stavas.. Sen kom min pappa och hämtade Claudia och mig och sen nu är jag hemma. Ska äta, träna, plugga och lägga upp bilder från igår ikväll då. Hoppas jag hinner allt, pussar!


Godmorgon!

Hej alla! Vaknade precis av att mina föräldrar väckte oss, är sjukt trött men måste ställa om tiden rätt innan skolan börjar.. Ska i alla fall gå upp snart och fixa oss och äta frukost. Sen träffar vi Myra och så kanske vi åker i till stan. ska inte köpa något eftersom att mina pengar tog slut i USA haha, men Claudia ska så följer med henne. Bilderna är ifrån igår kväll. Bloggar mer sen puss!


Bilder!


Claudia & Emelie

Ligger i sängen med Emelie och Claudia nu, kom hem för ett tag sen och har tagit massa bilder och fixat där vi ska sova och så. Ska sätta på en film nu och sen får vi se vad vi gör. Puss!


Ekerö

Sitter hemma hos Emelies grannar nu med hon och Claudia och är hundvakter. Ska vara här till nio och sen åker vi  hem till mig och sover där. Ska laga tacos nu eftersom att claudia sitter och tjatar så mycket om den "det är tacos vi pratar om inte nån jävla gryta," haha. Ska i alla fall vara lite social nu, så puss!



GAMMAL


Life is hard, after all it kills you.

hej söta! Vaknade för ett tag sen, tränade lite och sen så har jag ätit frukost och så. Idag ska jag ju träffa Claudia och Emelie. Skulle möta Claudia vid Brommaplan fast ska fråga henne om vi kan mötas någon annanstans, så Claudia om du ser det här ring mig! Ska i alla fall duscha nu, sen sminka mig och sånt. Är på ganska dåligt humör eftersom att jag hade sönder båda min speglar igår, haha först sminkspelgeln och sen när Klara var här gick jag in i min stora helfigurs spegel.. Lyckat. Ska försöka att ladda upp lite fler bilder på det jag köpte (om det går..) och sen när jag har duschat så ska jag ta kort med kläderna när dom är på. Puss nu!


Jättefin bild från igår..


Tränat!

Tränade precis, det blev lite mer än en timme. Sista inlägget för idag, ska fixa lite saker och sen ska jag sova eftersom att jag bara sov tre timmar inatt.. Puss


Dont be easy to get, because then you will be easy to forget.


Klara gick precis, så tänkte träna eftersom att jag inte hann innan, sen ska jag duscha och sätta på någon film, skönt. Ska försöka att gå upp tidigt imorgon så att jag hinner göra mycket, ska fixa lite med rummet, duscha, sminka mig och sen ska jag möta Claudia och så ska vi till Emelie. Det är det jag vet om imorgon sen får jag se vad som händer ska i alla fall sova över med dom. Bilderna på kläderna kan jag inte lägga upp just nu eftersom att kameran är slut på batteri, men när det är fixat så ska jag lägga upp bilderna på kläderna och sen lite bilder från ikväll, pussar!



Gammal..


Folk förändras inte, du lär bara känna dom bättre.

Har snart fixat det mesta, tog sjukt lång tid. Tänkte träna nu, sen duscha, fixa mig och sen träffa Klara eller någon senare ikväll kanske. Det blev ett kort inlägg men jaja, pussar!


Gammal bild.


Hollister

Nya jeans från Hollister lägger upp fler bilder sen, men hinner inte nu för ska gå ner sen fixa lite mer med rummet.


H E M M A

hej söta!
 Har kommit hem nu och börjat packa upp och allt. Det kommer säkert ta sjukt lång tid eftersom att vi har ungefär åtta väskor kvar.. Ska i alla fall nu packa upp allt, rensa gamla saker och plugga lite. Ikväll tror jag att jag ska träffa några men får se. Det kommer lite bilder på några saker jag har packat upp nu, fast det kommer mer senare. puss så länge!








Ciao.

Ja hörrni, nu är Malin hemma (!!!) har saknat henne mest verkligen! Så nu är det hon som börjar blogga som vanligt igen. Så tack för den här tiden människor, även fast jag kanske inte har uppdaterat så mycket..men lite iallafall! Men puss och adjö.


Hemma bra men borta bäst.

Åker hem nu, kommer verkligen sakna allt det här.


Sista dagen.

Uppdatering kommer snart, åker hem imorgon, jag har panik jag vill verkligen inte. Kommer att gå upp jättetidigt och sen åka till flygplatsen som vi bor bredvid. Kommer komma hem på fredag lunch ungefär i Sverige. Så bättre bloggning från och med fredag tror jag. Kan berätta lite om min dag, var först ute och sprang på Miami Beach. Sen när jag kom hem packade vi allt och åkte till en subway och åt där, tror att det var första gången jag nånsin ätit där.. Sen åkte vi till en marknad som låg vid vattnet och kollade lite där, köpte en parfym och lite andra saker på Victoria's secret. Sen åkte vi och kollade på lite hus och sådär, efter det till hotellet. Åt middag och lämnade väskor. Sen nu var vi vid Dolphin's mall, tror att det heter så. Köpte massa smink och sånt. Som jag skrev förut lägger jag upp bilderna på allt sen. Puss


All you need is love.

Hej på er, vaknade för ett tag sedan och sen dess har jag bara ätit frukost och just nu kollar jag på när en kompis och min brorsa spelar cod. Haha..jetemyzit. Ska snart ta en dusch och sedan bege mig mot tunnelbanan. Men hoppas ni får en bra dag, och Malin kommer hem snaaaart hihihihihi . Haha men ni får någon heeeekt randombild sålänge. Puss.


Dålig uppdatering.

Dålig bloggning jag vet men det är ju de sista dagarna här, jag lovar att det blir bättre när jag kommer hem på fredag. Då ska jag också visa allting jag har köpt och så. Jag var och shoppade igår och fick med mig två tjocktröjor och ett par mjukisbyxor från hollister. En tjocktröja, en blus och en t-shirt från Abercrombie. Smink och parfym från victoria's secret. Jag var precis ute och sprang i en timme, det gick riktigt bra! Nu ska vi åka iväg och så blir det mer shopping. Försöker att blogga senare. Puss


Jag älskar dig.

Kom hem nu tack.


Godnatt!

Ska sova nu så att jag orkar att gå upp imorgon och springa, tre dagar kvar nu, sjukt vad tiden går fort.. Snart kommer jag ju sitta på flyget hem.. usch. Kommer i alla fall att träffa alla som jag har saknat sjukt mycket och sova i min egen säng! Godnatt!


-

Förlåt för dålig uppdatering idag men eftersom att jag åker hem om några dagar ska jag inte hålla på med mobilen så ofta, får se hur det går med det.. Ska i alla fall åka och äta middag och sen tror jag att vi bara stannar på rummet ikväll. Det ska bli bättre uppdatering imorgon! Puss


Godnatt!

Kom nyss hem, var hos en kompis och kollade på film, snackade & bara hade det mys. Ska tvätta bort sminket nu. Btw mitt internet på datan är mongo så det är därför jag mobilbloggar, men ska fixa det, puss! Bjuder på en bild från igår, helt sjukt att det är 2012 nu!


Snabbt inlägg!

Hej alla! Sprang imorse, duschade åt frukost och så. Nu var jag precis vid poolen och solade och badade, kan inte bli en bättre start på 2012! Ska byta om och sen så åker vi till ett nytt hotell, det är bara fyra dagar kvar nu :( puss


2012

Sista inlägget för idag nu, ska ut och kommer inte orka att blogga sen. Hoppas att ni har haft en bra nyårsafton och allt! Puss


Nyårslöften 2012!

Nyårslöften!
Skriver några snabba nyårslöften nu, kommer inte på så många men det är väl de vanliga.. ;)

• Träna mer, ska försöka att minst träna tre gånger i veckan och äta nyttigare!

• Bli bättre i skolan, har kommit efter lite eftersom att jag har varit sjuk och så men ska ta igen det!

• Satsa mer på bloggen!

• Spara mer, köper alltid upp mina pengar jag får i barnbidraget på en gång på kläder, mat och onödiga saker..


GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år alla! Har ätit på resturang nu och sitter just nu på hotell rummet och kollar på någon film och väntar på att klockan ska bli tolv här! Ska skriva ett inlägg med nyårslöften sen. Hoppas ni får ett bra år nudå, för det ska jag !


OMG


RSS 2.0