Just nu.

Har käkat asgod middag och nu sitter alla barn & kollar på Little Fockers. Åååh vad jag längtar tills tolvslaget så ni anar inte, heheee är fett taggad. Bloggar snart igen, nu får en bild just nu bara, kyss!


-


Nyår!

Wooop, nyårsafton ikväll! Skitkul ska det bli. Bloggar snart igen, kommer sitta i bilen ett tag när vi ska till gästerna så då kommer jag säkert blogga. Känner mig verkligen grym på att blogga..men lite har jag ju faktiskyt bloggat? Anyways, var & shoppade i Kista tidigare idag. Köpte två linnen varav ett ska jag ha på mig ikväll, ääälskar det! Och så köpte jag ett nagellack. Visar bilder nudåå! Bloggar sen, hoppas ni har en grym kväll!
Bjuder först på en bild på linnet jag ska ha ikväll som jag köpte, tycks? Funkar inte att ladda över bilden på det andra jag köpte men ni får en bild iallafall. Kyss!


- Just nu

Åker till ett nytt hotell nu!


LOVE

Vaknade precis nu, ska gå och äta frukost snart. Det måste bli jätte jobbigt för er eftersom att min tid är ganska många timmar bakåt.. Bloggar lite senare och berättar om dagen. Puss


Nyår imorgon!

Sista inlägget för i dag nu, tänkte snart sova så att jag orkar upp imorgon när de kommer väcka mig halv sju!? Det är nyår imorgon, fast är ju inte hemma så det är lite tråkigt men det blir säkert bra här med!


Narnia.

Kom precis hem, åt middag på någon jättebra resturang tog en kyckling sallad, sjukt gott! Innan var vi på massa parker och kollade på krokodiler och sånt inte så kul, men helt okej. Nu ska jag se på Narnia för det går på tv:en och äta glass haha. Sen imorgon så åker vi till ett annat hotell nära stranden och så ska jag springa. Puss!


Instagram

Följ mig på instagram!


Never Regret SomethingThat Once Made You Smile.

Vaknade precis och har vart och ätit frukost, har blivit beroende av kaffe.. Ska idag åka och se på krokodiler fast jag vill inte.. Tänk om någon trillar i.. Usch. Sen ska vi shoppa i eftermiddag. Kommer inte ha något internet sen men uppdaterar vd lunch eller när jag kommit till hotell rummet. puss !


You were born as an original, dont die as a copy.

Hej på eeer ! Ja, jag känner verkligen att min bloggning är på topp! Fast nej..men mitt internet på datorn funkar inte, men aja. Igår sov iallafall en kompis till mig över, vi kollade på Pirahna..usch säger jag bara. Somnade vid halv tre typ. Vaknade nyss. Idag MÅSTE jag leta efter något att ha på mig imorgon då det är nyår! Ska köpa ett par skor, en kort klänning tror jag & smycken. Men ni får ha det så bra sålänge som bloggar jag senare, puss!


There Is Aways A Reason To Smile.

Hej söta! Har inte bloggat eftersom att jag inte har haft internet. Har shoppat lite och åkt bil idag. Så inte gjort så mycket men kan lägga upp lite bilder på något jag köpt. Sen har jag köpt Runtones och ett linne från Guess. Kan lägga upp bilder på det senare. Puss


Applebee's

Sitter just nu på applebee's och äter lunch, jag lever på kyckling sallad haha.


Life is hard, after all it kill you.

Hej söta! Var precis och sprang, skönt! Tänkte tipsa om ett program som man kan ha när man springer, runkeeper den säger hur långt man springer , hur länge och hur snabbt. Provade den idag och den var jättebra! Ska nu äta frukost och sen duscha. Idag kommer vi åka till ett annat hotell, vill inte !


Never regret something that once made you smile.

Chachaaa ! Haha, fast nej. Vaknade nyss av att min syrra kom in och sa tack för att hon fick sova i min säng.....så kunde inte somna om så har vart vaken ett tag nu. Idag var planerna att åka & shoppa men jag får se om det blir av, men ska försöka hinna åka någonstans iallafall. Vi får gäster ikväll så måste väl säkert vara hemma & hjälpa till lite innan det också. Men nu ska jag nog duscha! Juste kom på en sak! Jag måste leta efter en klänning att ha på nyår! Faan, har panik för jag vet inte vad jag ska ha på mig! Men puss sålänge / Miraaa


Just Stay Strong

Ska sova snart, kom hem från middagen nu och väntar på att de andra som jag pratade om förut ska komma annars tror jag att jag går och lägger mig så jag orkar upp och träna imorgon. Jag bloggar mer imorgon puss !


If nothing goes right, go left.

Ska på middag nu med familjen, sen så kanske vi skulle träffa en familj som vi träffade på stranden om vi har tid. Har inte vart så mycket med dom men mina systrar och mamma var hos dom typ hela dagen idag. Har haft en ganska bra dag idag, har bara tagit det lugnt. Först sprang jag, som jag sa gick det riktigt bra. Sen så har jag solat och läst klart min bok egoboost som blondinbella har skrivit, den var riktigt bra tipsar om den ! Puss


Look of today.

Kör på samma bana som Malin och visar min outfit för idag. Har haft en bra dag annars idag, har kollar på 5D bio som vart sjukt coolt, och har käkat på Oleary's med la familia. Haft en mysdag, imorgon ska jag kanske in till stan eller skärholmens centrum. Men här kommer iallafall dagens outfit.
Hoodie från Hollister ~ linne & jeans från Gina & sen skinnjacka och uggs på det.


Kvällens outfit!


Skönhetstips

Tänkte skriva lite skönhetstips, om naglar, hår och ansikte.

• Har ni gula naglar? Här är ett tips för vitare naglar, koka upp salt och vatten och låt svalna i några minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Gör det så ofta som möjligt och på sikt kommer dina naglar bli vitare.

• Längre naglar? Massera dina naglar och dina naglar kommer växa snabbare.

• Ha alltid på ett genomskinligt baslack innan du målar naglarna annars finns det än stor risk att dom kommer bli missfärgade.

• För att få babylen hud kan du använda babyolja när du duschat så får du en superlen hud!

• Använd alltid värmeskydd när du använder plattång/ locktång!

• Drick lagom mycket vatten, för att få fin hud och hår men om du dricker för mycket så kan du skada organen i kroppen.

• Försök att alltid sova 8-10 timmar.


Shop 'til you drop

Tänkte visa lite bilder på shoppingen igår, det är ett par skor, en grå tröja som jag tänkte ha att träna i eller när jag bara är hemma och myser och ett svart linne med ett tryck. Vad tycker ni ? Visar inte trosorna men om ni vill att jag ska visa en bild på de får ni säga till.


-

Ligger och soolar!


Det är så logiskt alla fattar utom du.

Har vart och sprungit nu, det gick riktigt bra! Har duschat och ätit frukost och ska snart räkna ut hur mycket jag har shoppat för här, det kommer nog inte bli särskilt kul.. Idag är det inte så bra väder så kanske ska shoppa eller något. Puss nu!


Hard Rock Hotel.

Bilder från hotellet i Orlando!


Bilder från stranden!

Bilder från stranden som vi bor på nu!


Anyone Else But You.

Hej alla! Har inte bloggar idag eftersom att blogg.se appen aldrig funkar.. Men kan berätta lite om min dag fast nästan alla mina dagar här ser likadana ut. Vaknade tidigt imorse gick upp och sprang på stranden, sjukt skönt! Sen efter en timme kanske, gick jag upp till hotell rummet bytte om till bikini och badade, solade och så. Sen vid fem åkte vi och shoppade, köpte sjuukt snygga skor, med klackar. Sen massa gulliga trosor, och lite tröjor. Lägger upp bilder på det imorgon. Nu kom jag hem och ska snart sova så jag orkar upp imorgon, ska springa då. Bloggar imorgon puss!


Mellandagsshopping.

Hej på er! Kan berätta lite om min dag dåå. Jag vaknade vid 8 för att jag skulle upp tidigt och duscha & fixa mig och nuvet allt det där? Sen vid halv tio mötte jag en kompis och vi åkte in till stan för mellandagsshopping, hehee älskart! Jag köpte iallafall två tröjor från Hollister, och fyfan vad jag hatar att vara där inne. Det är sjukt varmt, folk trängs hela tiden, det är trångt, det är skitmörkt, kösystemen är jöttedåliga..menmen, köpte en tjocktröja och en blus och typ en present. Sen köpte jag ett iPhoneskal också. När jag kom hem så bytte jag om och fixade mig, för då kom hela släkten hit. Det var mysigt det. Nu vet jag inte vad jag ska göra, imorgon har jag livat min syrra att följa med henne när hon ska ta hål i öronen, haha gulle. Sen kanske jag går runt lite i vällingby & kollar runt lite på rean. Men ni får ha en fortsatt bra kväll då, bloggar imorgon!


Dålig uppdatering.

Dålig uppdatering idag men har inte haft mobilen på mig som jag alltid annars har.. Har bara solat och badat idag vi bor precis vid stranden, sjukt mysigt! Lägger upp bilder från ipaden snart! Bilden är på några jättegulliga läppglans jag köpt!


I could walk a thousand miles to be with you.

Hej folket, gulligt. Hade ni en bra jul? Jag hade verkligen en helt grym jul, bästa nånsin helt klart! Fick jättefina klappar och hade det jättemysigt verkligen. Känns lite..skuumt att kanske flitigt att berätta om sina klappar, men om ni ville veta vad jag fick så fick jag ramar, kläder, pengar, nagelsaker, torrschampo, spegel, och en iphåååne. Superglad. Fast det är ju verkligen inte klapparna som är allt på julen. Men hörrni, nu måste jag taggaaaaa. Haha fyfan vad jag hatar det ordet, men ska kolla på film med la familia nu, puss!


Ingen julstämning..?

Inte så mycket julstämning.. Sitter och solar och väntar på att pappa och Mette och Emilia ska komma till hotellet så att vi kan åka till nästa. Ska åka till någon ö, myysigt! Fast innan vi åker dit så måste jag shoppa har inte gjort det på kanske två dagar nu, panik! Haha fan vad töntig jag låter men jag måste i alla fall göra det idag.. Efter det ska vi åka dit till ön. Puss!


Julafton!

Vaknade för ett tag sen, och har ätit frukost och så. Fick en julklapp fast jag inte egentligen skulle få någon. Ett manikyr sett. Ska testa det snart och tänkte visa före och efter resultat. Har inte så mycket julkänsla just nu eftersom att man har typ tjugofem grader här och ingen Kalle anka och så.. Men det går bra i alla fall, vi ska äta middag på någon resturang ikväll och det blir väl typ min julafton. God jul allihopa hoppas att ni får en underbar jul där hemma!


Merry Christmas.

Hej på eeeeeeeer, & god jul! Så himla glad att det är julafton idag! Och snart är året slut och allt, sjukt snabbt har det gått iallafall! Idag så vaknade jag av att min lillayster frågade om hon fick öppna sitt paket i sin julstrumpa, klockan halv sju. Man ba wooooooooop.

Men somnade om till halv tio, då öppnade jag paketen som låg i min julstrumpa, och det var torrshampoo från något bra frisörmärke, och lite armband & sånt. Yes, sen gick jag ner och då låg alla julklappar under granen, vill så gärna öppna dem. Såklart ska jag vara lite diskret och titta vilka som är till mig. Nu har jag duschat och ska föna håret, sminka mig och locka håret. Visar bilder på hela outfiten senare, men nu hörrni, så önskar jag er en god jul alla Malins bloggläsare. Hoppas ni har en grym jul!

Tränat.

Var precis och sprang, sprang på en bro typ intill hotellet i kanske fyrtio minuter. När jag hade sprungit ett tag började jag typ må illa och bli yr så behövde sätta mig ner ett tag, usch jag hatar när sånt händer hade ju inte ätit innan så tror det var därför. Men nu ska jag ner och sola, sköönt! Uppdaterar senare! Puss


J U L L O V.

Jahaaaaaapp, nu har man jullov. Så galet chillpill! Men vi är såklart värsta mobbade skolan som får en dag efter alla andra..men nu har vi lov iallafall & jag är sjukt glad för det. + att det är jul om 2 dagar heheheeeee. Efter avslutningen idag, det vill säga efter frågesport, lyssnat på kören & lyssna i 30 minuter på rektorns tal om spotifii och vilken hennes favoritlåt av Adele var, man ba wooooooooho. Men efter det så åkte jag & några andra in till stan för julshopping, skulle köpa en klänning att ha på jul och lite julklappar. Köpte ingen klänning men köpte ett par julklappar så jag har det klart nu! Behöver inte köpa fler nu. Kom hem vid 6, och nu på kvällen har jag legat och checkat Sunes jul, åååh love it. GRYM. Men nu ska jag sätta på en annan film tror jag, kärlek!

Jag älskar dig.

Dagens outfit!


Fel.

Bilderna blev fel.. Ignorera det, tack! Hatar när det blir så..


Starbucks

Älskar starbucks kaffe! Är framme på hotellet nu och ska lämna väskor och så. Sen tror jag vi ligger vid poolen eller åker till någon strand, skönt!


Frukost vid poolen!

Sitter och äter frukost nu vid poolen, det är typ 30 grader!? Fett skönt ska sola och bada hela dagen, fast först så ska vi åka till ett annat hotell i tampa. Ska bo vid stranden tror jag kommer bli sjukt mysigt! Sen imorgon ska det bli dåligt väder så kommer nog shoppa massa då ! Kommer verkligen inte på något att skriva om så lämna gärna en kommentar om något som du vill att jag ska skriva om! Puss


Rather be one of the ones that keep on trying.

Hej söta! Ska sova snart, är sjukt trött. Idag var vi på någon vattenpark, solade mest för det fanns typ en konstgjord strand mitt i parken!? Men var där ett tag och sen så åkte vi till Florida mall och shoppade lite, köpte ett linne och ett par byxor bara. Har verkligen ingenting att skriva så ska sluta men jag försöker att lägga upp bilder från kameran snart! Puss


Ett stort frågetecken.

Hahah, åh herregud..snacka om att göra bort sig. Har ingen respekt till sånna som henne, fyfan. Hoppas hon tar till sig alla idiotkommentarer på youtube, för dem är hon värd. Jag blir fan rädd när jag ser det här..

Hahahah

hahahaha ignorera alla stavfel i förra inlägget, jag ba: ha den bra kväll den, imorn ska jag chilla för jag har liv..duktigbrud.se

 


Onsdag.

Hej på er, är hemma nu. Är så jääävla hyper nu för att det är jullov imorgon, det är jul om 3 dagar och jag är klar med allt i skolan nu. Gaaaalet nice! Har inte hänt något speciellt idag, var med en kompis efter tha school. Fast vi hade inga vanliga lektioner så det vart skönt. Imorgon börjar vi bio och slutar 11, efter det ska jag in till stan & köpa dem sista julklapparna, najsbajs. Sen är det bara att chilla galet eftersom att vi har liv då, men ha den bra kväll readers. Puss

 


-

Vaknade för ett tag sen och har ätit frukost och så. Ska åka till en vattenpark nu. Tror att det blir mycket bilder. Puss


Cocoa Beach.

Åkte idag till cocoa Beach, var inte där så länge typ bara var lite på stranden och så satt vi i bilen eftersom att det tog lång tid att komma dit.. Sen såg vi typ massa krokodiler eller nåt.. Fick lite bilder på det. Sen på kvällen så åkte vi och shoppade, köpte det som jag visade i förra inlägget lite längre ner. Sen kom vi hem ungefär nu och ska sova snart. Uppdaterar igen imorgon!


Dagens shopping !


Orlando.

Vaknade för ett tag sen och gick upp duschade och så, sen så gick jag ner till frukosten och sitter här nu vi poolen. Ska idag åka till stranden och sola och bada och kanske shoppa lite? Köpte två par sjukt snygga jeans igår kan lägga upp bild på dom senare men dom satt sjukt bra så kanske köper ett par till hehe. Men igår shoppade vi först och sen så åkte vi till seaworld och kollade på typ några shower åkte lite saker och så. Vi var där till elva typ och sen åkte vi hem. Uppdaterar senare! Puss


Dagens outfit!

Dagens outfit, har på mig den här idag med ett par svarta shorts. Köpte den igår på Aero!


Poolen.

Hej söta! Sitter vid poolen och äter frukost nu, hur skönt som helst! Ska snart åka och shoppa och så. Tack så jättemycket Mira för att du gästbloggar! Älskar dig Mira <3 lägger upp lite bilder från just nu!


If you start to miss me, remember that I didn't walk away. You let me go.

Hej på eeeer, herregud vad jag saknar malin nu, men hon kommer ju liksom hem om typ två veckor, evigheter kvar juuuu. Men hon har det säkert jetebra där, ååh villockså till USA och bli brun och shoppa och ha semester. Aja, får längta vidare tills nästa år, då ska jag till Hawaii, så längtar aapmycket. Men hur som helst, har vart en okejdagi skolan. Var hos läkaren sen för lite sakeeer you know, och sen har jag träning. Längtar som fan till jullovet nu också, gaaah. Men det kommer bli grymt i allafall! Men nu måste jag ta och fixa träningsväskan. Btw, följ mig på instagram @ miraekman gääärna så får ni fler bilder liksom. Ska försöka blogga sen, puss.


Bilder från USA !


Hard Rock Hotel.

Sitter vid poolen nu, det är sjukt varmt och så skönt! Bor nu i Orlando på hard rock hotel, det är jätte fint och så finns det en sjukt stor pool, gym och allt! Det är seriöst det bästa hotellet jag bott på! Idag var vi först på någon park och åkte massa. Sen gick vi till hotellet och åt och sen har vi bara legat vid poolen och solat badat och så. Ska snart gå till gymmet och träna. Puss


Just nu ~


Hahah, sääämst kvalite på bilden. Tog den med webbkameran, men tacka mig för att jag skulle dra webbkameran ända till golvet och sen tappade jag den så att en bit lossnade..man ba wiiiihooo.
Sorry för sämsta bloggningen, men jag lovar att bättra mig! Jag har precis slagit in lite julklappar, visserliggen bara 4 stycken, men har fler så det blir brabra. Jag har inte gjort så mycket idag, har inte mått så bra så valde att ta det lugnt idag bara. Så har duschat, tagit ansiktsmask & bara tagit det lugnt. Sen har jag hjälpt till lite att pynta granen, och så har jag fixat med julklappar. Så har fått rätt så mycket gjort idag! Nu så tror jag att jag ska skriva klart min SO-text om judendom, suck..men det blir skönt när jag har det gjort. Imorgon ska jag eventuellt in till stan eller någonannan stans och julshoppa lite till, har några till jag måste köpa. Annars händer det inget speciellt. Ska bara sitta och räkna tills torsdag då vi slutar skolan, så galet nice! Och så är det jul om en vecka också, gissa om jag längtar? Men nu måste jag ta tag i SO:n you knooow. Puss!

Shopping.

Lite bilder på det jag köpte idag. Trosorna och bh är från Forever 21 och skorna är inte äkta uggs men från något annat ganska bra märke endå.


-

Hej! Sitter och äter just nu, var precis och handlade middag och så. Idag var vi och shoppade, köpte inte så mycket bara ett par uggs, lite trosor och en bh. Efter det badade vi i havet, sjukt skönt! Imorgon åker vi till Orlando och ska gå på några parker och så, sen ska vi resa runt lite men kommer komma tillbaka till Miami om två veckor tror jag.
Lägger upp lite bilder från idag, puss nu!


Tips!

Tänkte tipsa er om en jättebra produkt som är skön, bra och perfekt om du kanske lider av finnar eller något annat sånt som kan vara jobbigt för huden och en själv. Jag har själv inte alls några finnar, tack vare att jag tidigt började använda den här produkten. Så det är jag jätteglad över! Jag använder den här varje kväll och den fungerar verkligen bra! Med tanke på sitt pris så är den verkligen värd att köpa.

Den kommer ifrån Garnier och kostar 99:- på HM, Åhlens, Lindex och Kicks. Säkert fler affärer också.


Im in Miami bitch.

Hej söta! Sitter och ätet frukost nu på ett jättemysigt ställe! Vaknade för kanske en timme sen eftersom att det är annan tid här. Sex timmar bakåt. Idag ska vi åka och shoppa först, sen när vi kommer hem ska jag ut och springa och sen bada, skönt! Försöker att uppdatera så mycket som möjligt ! Puss


Your bridges were burned, and now it's your turn to cry, cry me a river.

Hej på er! Sitter & gör ingenting verkligen. Tittar på något tv-program och håller på med en ny design till min blogg. Rooolig onsdagskväll you know. Har pluggat spanska och duschat, så känner mig fräsh nu. Jag tänkte bara slänga in ett inlägg för att hålla bloggen uppdaterad! Ni får gärna kommentera eller något om vad ni vill läsa nu när jag bloggar. Aja, puss!

Saknar dig redan min ängel!


Nu tar jag över!

Hej alla söta läsareee! Nu åker ju Malin iväg, är ju inte alls avis. Men hoppas du har det bäst älskling! Så länge så kommer jag att försöka blogga här. Ska försöka blogga varje dag, har ju en annan blogg också men ska blogga på båda då, helt enkelt. Till er som inte vet vem jag är så kan jag berätta att jag är Malins beeesta & töööffaste kompis hehehe. Jo men visst vettu. Vi har känt varandra i 3 år, vi spelar pingis tillsammans. Jag kan berätta för er hur vi blev bra kompisar. Det var genom våran tränares sms. Där han typ skrev LOL och XD och sånt. Då började vi skämta om det och sen efter det så typ skämtar vi om allt och alla. Haha, annorlunda? Idag är jag hemma sjuk iallafall, jag är deprimerad över att det inte är någon helvetes snl ännu! Det är ett stort problem för männskligheten. Jaja, nu ska jag dricka te. Woooow mysigt värre liksom.
Men somsagt bloggar senare eller imorgon!
/ Mira

Så hääääär ser lilla jag ut, till er som ville veta typ.

USA

Snabbt inlägg nu, sitter på planet nu så det kommer att bli dålig uppdatering men Mira om du vill kan du gästblogga ? Men i alla fall god jul allihopa! Puss


Glee!

Hej söta!
Var precis hos tandläkare på Stureplan, har fått någon inflammation i tanden så behövde gå dit och ta massa sprutor så kan inte prata.. Ska ta sex sprutor varje dag i en vecka, yes.. Ska nu kolla mer på glee och fixa lite saker till imorgon, sista skoldagen ! Fan vad lycklig jag är! Puss


Snabbt inlägg.

Hej! Har slutat nu och är i Vällingby med klara hon ska bara hämta sitt leg och sen drar vi till mig, ska kolla på Glee. Sen måste jag packa.. Puss


Jag älskar dig lillasyster !

Sitter på en middag nu, här kommer lite bilder från kvällen !


Bilder!

Bjuder på osminkade bilder !


Middag.

Hej söta! Är ute hos mina kaniner nu hihi, mysigt! Var så sjukt längesen jag var med dom.. Har målat naglarna, packat lite och så och ska snart åka på en middag ! Kommer uppdatera därifrån. Bjuder på lite osminkade bilder från idag ! Puss


-

Heej ! Vaknade precis med Ella, myra och Claudia. Vi ligger och kollar på barnprogram, standard. Kommer sen att äta frukost och så. Sen vet jag inte vad vi ska göra, får se men ikväll ska vi på julbord tror jag. Men uppdaterar senare ! Puss


Killar är som en julkalender det håller bara i tjugofyra dagar / Claudia & myra

Hej söta!
Ligger i soffan med Claudia, myra och Ella. Kollar på Glee, sjukt längesen jag kollade på det. Men hade Julfest idag, det blev lyckat faktiskt. Först sov ju Mira hos mig igår och så vaknade vi typ halv elva idag. Vi gick upp åt pannkakor och så. Sen så fixade vi till festen och duschade sminkade oss och så. Sen började den tre så kom det massa och vi åt massa pepparkakor, lussebullar och glögg haha. Sen kollade vi på massa filmer, jag, Claudia, Ella, myra, Elsa, Ellen, Julia, Viktor och Fabian plus några andra som jag inte vet vilka dom va. Men kollade i alla fall på på flera filmer och sen när alla skulle gå hem så stannade jag, Claudia, Fabian och Viktor kvar. Sen efter ett tag kom Ella, Elsa, myra och klara igen och vi kollade på en till film åt middag och så. Klara, Fabian och Elsa åkte hem typ tolv och dom andra ska sova här men nu ska jag fortsätta kolla på Glee. Märkte ni den dåliga rubriken haha ? vi sitter och kommer på dåliga Citat haha! Puss


Partyparty.

Hellooooo, jag tänkte säga hej nu så hejhejhej jag är fin och cooool. Nej, men snart blir det partaj, glöggpartaj. Nu ska jag gå och fixa mig lite, trevligt inlägg huh?
PUUUUUUUUUUUSS. Och ni hittar min blogg HÄR.
/ Mira Ekman

HAHAHAHA, dör. Jag älskar min Malin!

Mentorstid.

Hej sötnosar! Har mentorstid just nu, vi sitter bara och pratar så det är skönt, bästa tiden på dagen! Har sen massa jobbiga lektioner, jag får ångest för alla prov, läxor och allt.. Men har haft min sista läxa tror jag eftersom att jag åker bort sen, yes! I alla fall efter skolan träffar jag Mira älsklingen, sen så åker vi nog hem till mig och har det mysigt, som vanligt ! Kommer att ta massa bilder som jag senare lägger upp på bloggen! Sen måste vi fixa lite inför imorgon som ska bli så kul! Efter festen så sover Claudia över hos mig tror jag. Puss !


Vällingby.

hej söta ! kom precis hem från vällingby var där med mira och hade först träning sen så köpte jag lite julklappar och så. Imorgon ska jag träffa henne efter skolan och så ska vi ha en mini jul så har vi köpt julklappar och så, eftersom att jag kommer att åka bort sen, mysigt !  Sen på lördag så ska min familj ha julfest som vi har varje år, det brukar komma typ tvåhundra eller något, sjukt kul! Ska duscha nu och fixa lite saker. puss
image description

Franska !

Sitter på lektion nu, hade precis läxförförhör tror att det gick bra (!) men sen har jag lunch och sådär har inte så mycket att säga så puss !

Ibland är man lite blond..

Jag - vilket land ligger Mexico city i ?
Erika - är du seriös ?
Jag - ja vilket land ?
Erika- Mexico..
Jag - jaha..


If you want to be together, you have to-get-her.

Hej sötnosar ! Sitter i skolan och lyssnar på musik, börjar om tio minuter. Men igår var jag med sophie, jag hade i alla fall sjukt kul först satt jag och tog massa fula bilder sen skrattade jag åt mig själv medans Sophie satt och körde zoo tycon! Coolt eller vad ?! Men sen gjorde vi ett zoo med älgar och massa skötare och döpte alla älgar till Malin 1,2,3 och Sophie tills det blev mer än tvåhundra haha. Sen gick jag hem halv sju och gjorde läxor och så. Nu har jag massa tråkiga lektioner sen så är det träning fyra. Lägger upp bild på dagens outfit. Puss nu!

 

 

 


Pluggar.

Sitter och pluggar nu, ska bara skriva lite sen tar jag bussen till träningen. Träning med killarna.. Mira kommer du idag ? I alla fall uppdaterar snart igen ! Puss


Dagens outfit.

Så här såg jag ut idag.

Vitt linne - hm
Tröja - hm
Svarta jeans, vet faktiskt inte vart dom kommer ifrån.


-

Sitter hemma nu och smsar. Hade idrott sen åkte jag, klara och Arvid buss. Men kom på att jag behövde fixa en sak i skolan och Arvid med så vi åkte tillbaka. Fixade det, träffade Elsa och myra. Men sen så åkte vi tillbaka igen och så åkte jag hem. Men nu måste jag göra min engelska läxa sen så har jag träning. Puss


Skola.

Hej söta! Är på väg till skolan nu. Börjar tio över så kommer nog lite sent men i alla fall så har jag två-tre lektioner idag och sen slutar jag två. Jag vet inte vad jag ska göra då men får se. Sen har jag träning med killarna, jag hatar att köra med den gruppen.. Som tur är Mira där med mig. Aja uppdaterar från skolan!


Utvecklingssamtal.

Hej sötnosar! Sitter på lektion nu fast vi har inte riktigt börjat än så passar på att blogga då. Slutar tolv idag och innan det så har jag utvecklingssamtal hoppas att det går bra ! Efter det ska jag kanske vara med klara och elsa. Bloggar senare ! Puss


Middag.

Är hos pappas arbetskamrat nu, har spelat pingis med henne i två och en halv timme. Sen nu ska vi typ äta och så. Men har inget att göra så hoppas att vi ska åka hem snart. uppdaterar senare, Puss !


Min helg.

Hej ! DÅLIGUPPDATERING jag vet.. Men kan berätta lite kort om helgen.

Fredag: Efter skolan åkte jag, Sophie, Elsa, myra, Nora, Ella och Felicia till stan och körde laserdome haha gud vad kul vi hade i början var alla oseriösa sen efter ett tag körde alla seriöst. Sen så var det några killar som kom överallt och sköt oss.. Dom kom upp i från och allting. Det var lite stört. Men sen letade vi efter tunnelbanan i en halv timme för att vi först tog fel håll och lalal. Men sen drog vi till brommaplan och åt på en sushi resturang, jättemysigt! Sen till donken för att några ville ha glass. Där satt vi och kom på ord på p haha. Efter det åkte vi till Ella. Gud vad Sophie och jag skrattade på vägen! " jag har ätit jokomokii där en gång, det är en köttgryta med ris !! Haha sen när vi kom till Ella så typ kollade vi på tv, dansade och allt ! Sen halv elva så drog jag, Sophie, Nora och Elsa hem till mig. Sen orkar jag inte berätta mer om det men vi kollade på film och så.

Lördag: vi vaknade elva ungefär, sen så låg vi i sängen till två typ och sen gick vi upp och gjorde pannkakor. Sen så gjorde vi lite olika saker och så gick dom hem halv fem typ. Sen så kom några kompisar till oss, jag var med Peter och vi gjorde lite olika saker såg på iron man och så. Dom gick hem typ elva.

Idag ska jag på någon pingistävling först sen ska vi till pappas arbetskamrat och hennes familj och spela pingis och äta middag där. Sen får jag se vad jag gör mer.
Uppdatering senare !


Vänner är som Converse, ingen vill ha falska.

Har kollar klart på filmen sitter och pratar med Sophie i telefonen, ska snart ta bort smink och så. Ska ta det lugnt ikväll och spara mig inför imorgon haha. Alla tjejer ska träffas, sova över och så. Ska bli grymt! Men mer bloggning senare då. Hade en helt vanlig outfit idag så det känns onödigt att lägga upp en bild på det. Men outfit bild får ni imorgon ! Puss

 


A smile is the best make up any girl can where.

Hej, jag vet dålig bloggning idag men det ska det bli ändring på. Men är så sliten och trött och allt så har verkligen inte orkat. Men klara var jättegullig och gjorde ett inlägg! Tack klara! Men i alla fall sitter just nu och ser klart på hairspray som jag, Sophie och Elsa började se på förut men sen behövde pappa och jag åka och köpa nya iphoneskal. Köpte ett svart och två rosa. Sen hämtade vi lillasyster från pingisen. Kunde inte gå eftersom att jag varit sjuk. Men snart om någon timme kommer alla andra och så ska våra grannar sova hos oss vet faktiskt inte varför men nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Puss !


Cha cha!

Hello klara här! För typ en timme sen så kom vi till skolan efter att ha varit med ugen på ungdomsmottagningen. Så sjuk kul asso! Haha misstolka inte! Men aja nu Har jag inget mer att skriva om.
Ha det bäst! Och kom ihåg att använda kondom!! Puss


RSS 2.0